Tot gauw

Het is tijd om uit het kijkbuiskastje te komen. De Verwondering komt naar u toe deze zomer! Ik heb namelijk geen idee wie u bent en daar ga ik iets aan doen. Vandaar dat De Verwondering op reis gaat. Op 25 mei kunnen we elkaar ontmoeten in theater De Bres in Leeuwarden. Mocht dat veel te ver weg zijn voor u, op 15 juni is De Verwondering on Tour in de Junushoff in Wageningen. En 21 september gaan we naar het Zonnehuis in Amsterdam. Zie ik u bij een van deze gelegenheden? U kunt zich aanmelden via ncrv.nl.

Wat gaan we dan doen? Ons verwonderen natuurlijk! Het zou fijn zijn als u een tekstje meeneemt waar u troost of inspiratie uit put. Net zoals de gasten in het televisieprogramma altijd doen. Maar dat tekstje is niet verplicht hoor. Want we gaan ons vooral buigen over de vraag wat uw levensopdracht is. Misschien vindt u dat een wel erg grote kwestie. Maar u weet vast nog waar u als kind van genoot. Waar uw ziel van gaat zingen.

De catechismus van de katholieken begint met het vraagstuk waartoe wij op aarde zijn. Daar komen we samen wel achter. Ik verheug me er erg op u in de ogen te kunnen kijken en de tip van kerkvader Augustinus op te volgen: ‘Eert in elkander God.’ Tot gauw!

 
   « Artikelen overzicht